Forum Sohbet


Artık bu site battı bu seble bu siteye giriniz :D : http://stickmekan.yetkinforum.org/ ( Resime tıklayarakta girebilirsiniz





 
AnasayfaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Macromedia A. S. Kodları

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Macromedia A. S. Kodları   Paz Eyl. 13, 2009 12:37 pm

Araba Oyunu

onClipEvent (load)
{
speed = 0;
}
onClipEvent (enterFrame)
{
if (Key.isDown(38 ))
{
speed = speed - 7.500000E-001;
}


if (Key.isDown(40))
{
speed = speed + 5.000000E-001;
}
if (Math.abs(speed) > 20)
{
speed = speed * 7.000000E-001;
}
if (Key.isDown(37))
{
setProperty("", _rotation, _rotation - 7);
}
if (Key.isDown(39))
{
setProperty("", _rotation, _rotation + 7);
}
speed = speed * 9.000000E-001;
x = Math.sin(_rotation * 1.745329E-002) * speed;
y = Math.cos(_rotation * 1.745329E-002) * speed * -1;
if (!_root.land.hitTest(_x + x, _y + y, true))
{
setProperty("", _x, _x + x);
setProperty("", _y, _y + y);
}
else
{
speed = speed * -8.000000E-001;
}
}

Giysi Oyunu

on (press) {
startDrag ("")
dragging = true
}
on (release, releaseOutside) {
stopDrag ()
dragging = false
}

Mouse Kodu

onClipEvent(enterFrame){
this._x = _root._xmouse;
this._y = _root._ymouse;
Mouse.hide();
}

Fare İle Ona Tıkladınmı Fareye Yapışır

on (press) {
startDrag(this, false);
}

Tuş bırakıldığında sürüklemeyi ( Taşımayı ) sona erdir

on (release){
stopDrag();
}

Kısayol tuşlarını pasif yapmak

("trapallkeys", "true");

Kısayol tuşlarını aktif yapmak

("trappalkeys", "false");

İstediğin Frame de istediğin kadar bekletmek icin verilen kod

stop();
basla=function(){
clearInterval(zamanlama);
play();
}
zamanlama=setInterval(basla,4000);

O Bölümde Olanları Durdur

stop();

O Bölümdeki Olanları Devam Ettirir

start();

Yukarı,Aşağa,Sağ Ve Sol (bunu bu zever klavyeden yapın)


on(keyPress "") {
_x = (_x+5);
}
on(keyPress "") {
_x = (_x-5);
}
on(keyPress "") {
_y = (_y-5);
}
on(keyPress "") {
_y = (_y+5);
}

Movie Klipli Bir Seyi 360 Derece Döndürmek


onClipEvent (load) {
rpm = 60;
degreesPerSecond = (rpm*360)/60;
// ters yönde dönmesi için degreesPerSecond = (rpm*-360)/60;
fps = 24;
degreesPerFrame = degreesPerSecond/fps;
}

onClipEvent (enterFrame) {
_rotation += degreesPerFrame;
}

Kapatma kodu

on (release) {
fscommand ("quit");
}

Pop Up (reklam penceresi)

buton yapılıp butona şu kodlar yazılır;

on(release){
url = "sayfa.htm";
popup_window = "my_popup_window";
popup ="width=550,height=325";
getUrl("javascript:if(typeof(lastwindow) != 'undefined') lastwindow.close(); lastwindow = window.open('" + url + "','" + popup_window + "','" + popup + "');void(0);");
}

"sayfa.htm" den açılacak sayfa adı ve popup="width="550",height="325" tende popup boyutu nu kendinize göre editlemeniz yeterli.


En son joker05 tarafından Cuma Ekim 30, 2009 5:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
Mess_out
PATRON
PATRON
avatar

Takım :
Mesaj Sayısı : 1166
Puan : 179739
Rep : 0
Kayıt tarihi : 27/08/09
Nerden : Bursa

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Paz Eyl. 13, 2009 1:59 pm

sabitledim Wink bu arada güzel paylaşım
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://forumsohbet.yetkinforum.net
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Paz Eyl. 13, 2009 5:02 pm

saol :D
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
Jklpuma
Emektar
Emektar
avatar

Takım :
Mesaj Sayısı : 1037
Puan : 1146
Rep : 0
Kayıt tarihi : 09/09/09
Nerden : Geldik Nereye Gidioz

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   C.tesi Ekim 31, 2009 11:16 pm

buton kodu neydiii
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Paz Kas. 01, 2009 12:58 am

on(release){
gotoandplay(2)}
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
PityTasarım
Onbaşı
Onbaşı


Mesaj Sayısı : 35
Puan : 46
Rep : 0
Kayıt tarihi : 06/11/09

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Cuma Kas. 06, 2009 10:58 pm

Paylasım icin TesekkürLer... Tamam
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Cuma Kas. 06, 2009 11:49 pm

bişi değil
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
PityTasarım
Onbaşı
Onbaşı


Mesaj Sayısı : 35
Puan : 46
Rep : 0
Kayıt tarihi : 06/11/09

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Ptsi Kas. 09, 2009 11:30 pm

Bisey Sorucam Giysi Giydirme oyunundaki bi kod ile ilgili :

Örnegin Bir Cizim yaptık ...
Adam cizdik daha sonrada kıyafet cizdik ...
yaptıgımız kiyafeti adamın üstüne yaklastırınca direk olarak belli sınırlara gitmesini nasıl yapabilir ?..
direk kıyafet adamın üstüne oturacak yani... Kıyafeti üzerine tam oturturmak icin caba sarfetmeden nasıl yapıcaz ?


En kısa sürede sorumu cevaplarsanız sevinirim !..
.yum .yum .yum
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Salı Kas. 10, 2009 3:14 pm

su kodu kıyafete yapıştır

on (press) {
startDrag(this, false);
}

bunuda çizdiğin karaktere yapıştır

on (release){
stopDrag();
}

o zaman işte bir tek adama koyulabilir
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
denizersoy111
Er
Er


Mesaj Sayısı : 7
Puan : 7
Rep : 0
Kayıt tarihi : 09/11/09

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Salı Kas. 10, 2009 3:40 pm

arkadaşım yardım edersen ben projeyi açamıyorum yani o kod yapma ekranı yada çizim ekranı gelmiyor şimdiden teşekkür ederim
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Salı Kas. 10, 2009 4:05 pm

linK:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bi buraya bak istersen bu bölüm galibaha
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
denizersoy111
Er
Er


Mesaj Sayısı : 7
Puan : 7
Rep : 0
Kayıt tarihi : 09/11/09

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Salı Kas. 10, 2009 6:03 pm

çok teşekkür ederim
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Salı Kas. 10, 2009 6:04 pm

bişey değil görevimiz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
PityTasarım
Onbaşı
Onbaşı


Mesaj Sayısı : 35
Puan : 46
Rep : 0
Kayıt tarihi : 06/11/09

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   C.tesi Kas. 14, 2009 10:21 pm

Bir Sorum Daha var xD..
Örnegin Bir Animasyon yaptım,, Adam yürüyor vs..
yaptıgım Animasyon bittiginde bunu sürekli tekrarlıyor !..

İstedigim yerde Animasyonu Durdurmak icin Ne yapmalıyım ?...


CEvapLarınız Bekliyorum !..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
gölge-kun xs
General
General
avatar

Takım :
Mesaj Sayısı : 1222
Puan : 1565
Rep : 105
Kayıt tarihi : 04/11/09
Yaş : 24
Nerden : nereye

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   C.tesi Kas. 14, 2009 10:25 pm

ekrandaki boş yere tıklayıp stop(); kodunu yaz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://koseoglu-web.tr.gg
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Paz Kas. 15, 2009 11:22 am

hayır ekrandki boş yer değil sayfanın boş yerine stop(); yazılmalı
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
gölge-kun xs
General
General
avatar

Takım :
Mesaj Sayısı : 1222
Puan : 1565
Rep : 105
Kayıt tarihi : 04/11/09
Yaş : 24
Nerden : nereye

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Paz Kas. 15, 2009 11:23 am

programdaki ekranı kastetiyorum
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://koseoglu-web.tr.gg
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Paz Kas. 15, 2009 1:52 pm

tmam anladım
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
PityTasarım
Onbaşı
Onbaşı


Mesaj Sayısı : 35
Puan : 46
Rep : 0
Kayıt tarihi : 06/11/09

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Paz Kas. 15, 2009 3:33 pm

YardımLarınız icin Cok Tesekkür Ediyorum Arkadaslar ... Alkış
Takıldıgım yerlerde size Sorularım oLucak :D :D mutlu Tamam
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Paz Kas. 15, 2009 6:07 pm

okey soru sormanı beklerim :D
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
gölge-kun xs
General
General
avatar

Takım :
Mesaj Sayısı : 1222
Puan : 1565
Rep : 105
Kayıt tarihi : 04/11/09
Yaş : 24
Nerden : nereye

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Paz Kas. 15, 2009 7:42 pm

bende xD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://koseoglu-web.tr.gg
PityTasarım
Onbaşı
Onbaşı


Mesaj Sayısı : 35
Puan : 46
Rep : 0
Kayıt tarihi : 06/11/09

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Salı Kas. 17, 2009 12:46 pm

Bir sorum var xD..
Belirli bir yok cizelim.Daha Sonra Mauseyi o yoldan götürüp bir butona tıklanmak amacımız...
OKumuz o yolun dısına cıktımı hata yaptı diyip oyunu basa döndürcez ...

O yolun dısana cıkınca hata verme olaYını Nasıl yapıcaz Bunun kodunu veya yapımını Bilen Arkadas varsa yardımcı olabilirmi acaba ?...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Salı Kas. 17, 2009 3:07 pm

bi kodla yapılıyor baska arkadaslarda varsa yazsın buraya
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
Pesimist
Albay
Albay
avatar

Takım :
Mesaj Sayısı : 448
Puan : 560
Rep : 0
Kayıt tarihi : 15/11/09
Yaş : 24
Nerden : Bu dünyada insanın nereden geldiği onemli değildir gideceği yer önemlidir

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Perş. Ara. 24, 2009 8:03 am

savaş oyunu kodlarını yazar mısın
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://keyiflisohbet.yetkinforum.net
joker05
General
General


Takım :
Mesaj Sayısı : 1928
Puan : 2440
Rep : 0
Kayıt tarihi : 29/08/09
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Perş. Ara. 24, 2009 8:20 am

henüz onu bulamadım bulunca yazarım
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://denizanalari.blogspot.com
PivotStar
Albay
Albay
avatar

Takım :
Mesaj Sayısı : 467
Puan : 580
Rep : 0
Kayıt tarihi : 13/12/09
Yaş : 16
Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   C.tesi Ocak 16, 2010 7:26 pm

Aksiyon ne
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://tranime.yetkinforum.com
[C][N][B]
Admin
Admin
avatar

Takım :
Mesaj Sayısı : 1103
Puan : 100011
Rep : 29
Kayıt tarihi : 23/01/10
Yaş : 21
Nerden : Garry's Mod dan

MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   Çarş. Ocak 27, 2010 11:09 am

kodları paylastığınız icin sağalun çok lazımdı
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://forumsohbet.yetkinforum.net
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Macromedia A. S. Kodları   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Macromedia A. S. Kodları
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Forum Sohbet :: Programlar :: Flash :: Progamlar & Anlatımlar-
Buraya geçin: